Продуктът е успешно добавен в количката
17,50 лв.

Патриотична тениска Модел 1

  • Марка: Lord
  • Кат. номер: 295

Основната материя , от която е изработена тениската ,  е 90% памук и 10% еластан. Използваният качествен пиниран памук е много приятен на допир, а еластана позволява на тялото свобода на движенията.

 

На гърдите са знамето и герба на Република България. Създава усещане за гордост и принадлежност към Родината.Мъжът винаги изглежда по-добре с бяла тениска и знаме на гърдите. Макар и да не е за ежедневно носене, всеки трябва да я има в гардероба си.

 

Това е най-семплият и изчистен вариант на патриотична тениска в колекцията ни.Тениската е изцяло бяла, а знамето е принтирано върху щапелен полиестер, който на допир не се различава от памука. На платката няма шевове, които да дразнят гърдите. Многократните опити, които сме направили показват, че при пране цветовете не изпущат и бялото си остава бяло.

 

Принтът е направен чрез сублимация, при която мастилото се свързва с плата на молекулярно ниво. Изображението е вътре в материала, а не на повърхността му. При докосване с ръка не се усеща никаква разлика между щампата и основния плат. Текстилът е толкова мек, колкото и преди трансфера. Кожата има възможност свободно да диша.

 

В страничния шев е поставено дискретно логото на марката, подчертано отново с цветовете на знамето. Тениската можете да съчетаете с дънки, къси или спортни панталони. Тази тениска е комбинация от удобство и перфектен външен вид. Подходяща е при национални празници и спортни събития, когато ясно искате да демонстрирате своята принадлежност. 

Базова цена:17,50 лв.
Моля, изберете: