Продуктът е успешно добавен в количката
16,50 лв.

Тениска с къс ръкав 382

  • Марка: Lord
  • Кат. номер: 382

   Тениската може да се носи не само през лятото, а и през зимата вместо потник. Тя може да бъде облечена под пуловер или друга връхна дреха. Моделът предлага възможност и за носене като част от ежедневната мъжка визия.

Предлага се в няколко цвята – червен, тъмно сив, син, черен, бял и светло сив. Цветовото разнообразие ще задоволи всяко мъжко предпочитание и вкус.

Материята, от която е изработена тениската се състои от вискоза и еластан. Чрез този състав се осигурява свобода на кожата да диша. За по-добра здравина ръкавите завършват на бие, като дължината им е подбрана така, че визуално да "уголемят" мъжкия бицепс. Тениската прилепва по мъжките гърди и корем, като създава излюзията за още по – релефно тяло. Мъжът ще се чувства сигурен в своя външен вид както сред своите приятели, така и сред женска компания.Тениската се съчетава добре със спортни панталони или дънки. Моделът е съобразен с извивките на мъжкото тяло. Тениската подчертава перфектно мускулите. Мъжът се чувства уверен в своя неповторим вид.

Базова цена:16,50 лв.
Моля, изберете: