Продуктът е успешно добавен в количката
25,00 лв. 20,00 лв.

Мъжка спортна тениска с къс ръкав FLEX 901-5

  • Марка: Fitout
  • Кат. номер: 901-5

   За активно спортуващи мъже. Използвана е технологията DRY TOUCH, която извлича потта от тялото и ви позволява да останете свежи за по-дълго време.

 

Платът е изплетен от влакна с куха сърцевина, през която въздухът лесно прониква, а водните пари излизат навън. Към тялото материята е гладка и се усеща суха на допир. Външната и страна е изплетена релефно, като създава максимална площ от която потта да се изпарява.Няма вътрешни етикети, които да дразнят кожата. Необходимата информация е принтирана отвътре на основния плат. Това вече е стандарт при по-големите фирми за спортно облекло, когато дрехата е в директен допир към тялото.

 

Комбинацията от два цвята и придава модерна и динамична визия, а атлетичното разкрояване ви позволява да се движите с пълна свобода. Моделът оформя по неустоим начин релефните мъжки гърди. Логото на FITOUT  в центъра отпред завършва страхотния външен вид.

Цветните ленти на врата и двата ръкава допълнително подчертават спортния характер.

 

Фината материя очертава  мъжките гърди и корем, като създава впечатление за още по- релефно тяло. Мъжът се чувства уверен в своя неповторим вид.

 

Тениската е подходяща както за спортуващите мъже, така и за тези, които прекарват почивните дни вкъщи или сред природата. Предлага се в няколко актуални комбинации от цветове, а размерите са M , L , XL  и XXL.

Базова цена:20,00 лв.
Моля, изберете: