Продуктът е успешно добавен в количката
25,00 лв. 20,00 лв.

Мъжка спортна тениска с къс ръкав IRON 902-1

  • Марка: Fitout
  • Кат. номер: 902-1

 

Тази мъжка тениска е създадена с технологията DRY TOUCH, която извлича потта от тялото и ви позволява да останете свежи за по-дълго време.

 

Платът е изплетен от влакна с куха сърцевина, през която въздухът лесно прониква, а водните пари излизат навън. Към тялото материята е гладка и се усеща суха на допир. Външната и страна е изплетена релефно, като създава максимална площ от която потта да се изпарява.

 

Моделът е едноцветен с контрастни тегели,с технологията „отворен шев”.

Отвореният шев ( ACTIVESEAM ) е технология,която се налага все повече в спортните брандове заради изключителната му здравина и разтегливост. Той дава възможност да се набляга на различното разкрояване,придаващо удобство и комфорт.Няма вътрешни етикети, които да дразнят кожата. Необходимата информация е принтирана отвътре на основния плат. Това вече е стандарт при по-големите фирми за спортно облекло, когато дрехата е в директен допир към тялото.В предната част се намира логото FITOUT, което допълва спортния  вид.

 

Фината материя очертава мъжките гърди и корем, като създава впечатление за още по- релефно тяло. Мъжът се чувства уверен в своя неповторим вид.

 

Тениската е подходяща както за спортуващите мъже, така и за тези, които прекарват почивните дни вкъщи или сред природата. Предлага се в няколко актуални цвята – черен, червен,зелен,жълт и син , а размерите са M , L , XL  и XXL.

Базова цена:20,00 лв.
Моля, изберете: