Честит Св. Валентин!

10 февруари 2021
Честит Св. Валентин!

 Много двойки с нетърпение очакват един от най-романтичните празници в годината – „Свети Валентин“. Той е още един повод да направите хубав подарък, с който да зарадвате любимия човек. Тук идва и най-трудната част.


Много жени се затрудняват в избора и постоянно се питат: „Какъв подарък да подаря на своя любим мъж за Свети Валентин, така че да му е полезен и да му напомня за мен възможно най-често?“


Ние сме тук, за да Ви помогнем да зарадвате своята половинка!


Предлагаме Ви тази година за Свети Валентин да му изберете супер секси подарък, който ще радва както него, така и самите Вас!


В сайта ни ще откриете страхотни модели боксери за влюбени, които са в страстен червен цвят, а на колана имат изписано оригинално послание за празника.


Има няколко причини да направите този избор.


Първо, всички носим бельо, така че може да сте сигурни, че нов чифт качествени боксерки ще са от полза за любимия мъж и той ще ги носи със сигурност.


Не се плашете от старомодните твърдения, че да подариш бельо е скучно. Ние разбихме това твърдение, като създадохме оригинални, закачливи и качествени модели боксери, които ще очароват всеки мъж!


И все пак да не забравяме, че на Свети Валентин Ви очакват много страстни мигове с любимия човек, така че той няма да има търпение да пробва подаръка, а след това да се остави във Вашите ръце…!

 

                


Весели празници!
29 декември 2020

Най-искрени поздравления по случай Коледа и настъпващата 2021-ва година! Нека тя Ви донесе здраве, удовлетворение и сили за бъдните дни!

прочети още

Радвайте се на свободата си и почитайте паметта на тези, които платиха с живота си за нея.

прочети още
Честит Св. Валентин!
4 февруари 2020

Направи човека до себе си супер щастлив в навечерието на най-хубавия празник за влюбените – Свети Валентин!

прочети още

Мъжко бельо LORD получи една от най-престижните награди за качество. Според проучване, провело се в началото на 2018 година, марката беше посочена като №1 в категорията „Магазин за мъжко бельо“.

прочети още

След като бе класирана на първо място в националния конкурс, новата сграда на LORD се изправи в международна конкуренция с 36 проекта, изпълнени с продуктите на BAUMIT.

прочети още