LORD с награда QUDAL за 2018 и 2019 година

3 април 2019
LORD с награда QUDAL за 2018 и 2019 година

Наградата за качество QUDAL (QUality meDAL) се присъжда от швейцарската агенция ICERTIAS – International Certification Association GmbH, със седалище в Цюрих, която се е доказала с добре познатите програми Best Buy Award и ICERTIAS Customers’ Friend, признати от потребителите и бизнеса. ICERTIAS оценява качеството в над 40 страни на пет континента.


За проучването е използван методът CAWI - DEEPMA (Deep Mind Awareness). Анкетираните са били попитани какво биха купили и използвали, ако парите не са проблем и единственият критерий е качеството. Въпросите са били от отворен тип – не са давани възможни отговори, а интервюираните сами е трябвало да посочат марката, която според тях предлага най-добро качество.


С QUDAL са отличени световно известни марки като Mercedes, Nestlе, Unilever, P&G, Vodafone, Danone, Bosch, FC Barcelona.

 

В категорията за най-добър български музикален изпълнител или певец на първо място е поставена Лили Иванова, за най-добър спортист е смятан тенисистът Григор Димитров, а за най-добър спортен клуб в България (без да е посочен конкретен спорт) - ЦСКА София.

 

 

Като символ за най-високо качество на произвежданото на местния пазар мъжко бельо е посочена марката "LORD" , за бензиностанции - ОМВ, за почистващи препарати - "Медикс", за кашкавал - "Маджаров", за спортни обувки - "Адидас", за застраховане – "Алианц".

 

Изследването не измерва пазарния дял, продажбите или силата на марката, а се фокусира върху мнението на потребителите за качеството, което получават те срещу парите си. Медалите QUDAL са изключително ценни, защото отразяват реалната подсъзнателна оценка на потребителите.

 

Повече за наградите QUDAL можете да научите на www.qudal.com.
Сертификатът за петзвездния медал на мъжко бельо LORD можете да видите тук.

Повече за най-качественото мъжко бельо, според мнението на потребителите – на www.lordbg.com


Честит Св. Валентин!
10 февруари 2021

Зарадвайте любимия мъж с оригинален подарък за Свети Валентин!

прочети още
Весели празници!
29 декември 2020

Най-искрени поздравления по случай Коледа и настъпващата 2021-ва година! Нека тя Ви донесе здраве, удовлетворение и сили за бъдните дни!

прочети още

Радвайте се на свободата си и почитайте паметта на тези, които платиха с живота си за нея.

прочети още
Честит Св. Валентин!
4 февруари 2020

Направи човека до себе си супер щастлив в навечерието на най-хубавия празник за влюбените – Свети Валентин!

прочети още

След като бе класирана на първо място в националния конкурс, новата сграда на LORD се изправи в международна конкуренция с 36 проекта, изпълнени с продуктите на BAUMIT.

прочети още