Доставка

Потвърждаване на поръчката

След получаване на заявка ще бъдете уведомени автоматично за направената поръчка на посочения от Вас e-mail.

Ако желаете да проследите статуса на поръчката, можете да се регистрирате в сайта ни и от създадения профил да имате актуална информация и съответния зададен статус.

Служител от отдел “Връзки с клиенти” ще се свърже с Вас по телефона през деня между 10:00 и 17:00, само ако се налага доуточняване на поръчката.

Ако желаете задължително обаждане по телефон, моля пишете го като изискване!

Поръчки, направени след 15:00 ч в делнични дни, започват да се обработват на следващия работен ден.

 

 

При покупки над  40 лв. вашата доставка е БЕЗПЛАТНА на територията на България!

 

Когато доставката е за Ваша сметка, Вие сами можете да определите по какъв начин да Ви бъде доставена стоката, като изберете една от посочените възможности.

Като начин за доставка можете да изберете  ЕКОНТ-ПОЩА, като цената за доставка /3.50лв/ се включва в сумата на наложения платеж. Пратката се получава лично от офис на ЕКОНТ, който сте посочили. Задължително посочете точното име на офис ЕКОНТ във Вашия град .


Като начин за доставка можете да изберете  Спиди-ПОЩА, като цената за доставка 
/3.50лв/ се включва в сумата на наложения платеж. Пратката се получава лично от офис на Спиди, който сте посочили. Задължително посочете точното име на офис Спиди във Вашия град.

При избор доставка до адрес, доставката ще бъде направена от куриерска фирма по договор / Спиди или Еконт / , като цената за доставка /4.50 лв/ се включва в сумата на наложения платеж. При доставка до адреса, който сте посочили, трябва да осигурите човек, който да приеме и плати пратката в уговорения ден.


Начини за плащане: 

Наложен платеж 
При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително. Всички разходи по доставка са отбелязани в цената на поръчката.

Плащане чрез PayPal

При избиране на този метод системата автоматично Ви насочва към регистрацията Ви в PayPal , като след успешно плащане ще получите потвърждение от нас с промяна на статуса на поръчката.