Начин на плащане

Начини за плащане: 

Наложен платеж 
При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително. Всички разходи по доставка са отбелязани в цената на поръчката.

Плащане с карта през Борика

Тази опция Ви дава възможност  за разплащане с дебитни и кредитни карти, като след успешно плащане ще получите потвърждение от нас с промяна на статуса на поръчката.

При получаване на стоката не дължите никаква сума.

Плащане чрез PayPal

При избиране на този метод системата автоматично Ви насочва към регистрацията Ви в PayPal , като след успешно плащане ще получите потвърждение от нас.

При получаване на стоката не дължите никаква сума.

  

При покупки над  50 лв. вашата доставка е БЕЗПЛАТНА на територията на България!

 

Когато доставката е за Ваша сметка, Вие сами можете да определите по какъв начин да Ви бъде доставена стоката, като изберете една от посочените възможности.

Като начин за доставка можете да изберете  ЕКОНТ-ПОЩА, като цената за доставка /4.50лв/ се включва в сумата на наложения платеж. Пратката се получава лично от офис на ЕКОНТ, който сте посочили. Задължително посочете точното име на офис ЕКОНТ във Вашия град .


Като начин за доставка можете да изберете  Спиди-ПОЩА, като цената за доставка 
/4.00лв/ се включва в сумата на наложения платеж. Пратката се получава лично от офис на Спиди, който сте посочили. Задължително посочете точното име на офис Спиди във Вашия град.

При избор доставка до адрес, доставката ще бъде направена от куриерска фирма по договор / Спиди или Еконт / , като цената за доставка /5.50 лв/ се включва в сумата на наложения платеж. При доставка до адреса, който сте посочили, трябва да осигурите човек, който да приеме и плати пратката в уговорения ден.